Baigu Hong Sui Xian Wulong
avagy Baigu Hong Dashan Tajvan kevés megmaradt magashegyi oolongjainak egyike Zhang Sanwo festői kertjéből 3341 méter magasról. A tea anyateája a Xiaoqiao Mu Shuiqun tea Tajvan Baigu Dashan, Ren'ai körzetéből Nantouból. Ez a tea egymást követő nyolc évben nyolcszor nyerte meg a Belga IQTI This oolong tea szekcióját.
A tea nevében szereplő vörös nem azt jelenti, hogy vörös tea lenne, bár Zhang Sanwo ugyanebből a teából fekete vörös teát is készít, ami ugyanitt megvásárolható. Tajvani teanyelven a Hong Shui 红水 vörös öntetet jelöl és a tajvani oolongok hagyományos régimódi gyártására utal, ami meglehetősen erősen 60 %-ig oxidált sokáig és alacsony hőfokon pörkölt teát jelent. Manapság már a könnyebben érthető zöldebb kevésbé oxidált erősebben sütött teák a menők, nincs is meg bennük ez a mély fűszeresség, elkábító gazdagság. A frissesség, könnyedség ugyanakkor elkísér az utolsó kortyig.