Kosár
Az Ön kosara üres

Campo Claro Organica Montes Nativos Suave


 • Eredet: Uruguay
 • Gyártási év: 2023
 • Jelleg: organikus uruguayi stílusú mate
 • Elkészítési mód:

  Fél liter tea elkészítéséhez használjon 1 teáskanálnyi keveréket, lágy, tisztított vizet 70 C°-on 3-4 perces felöntéssel.

  Hagyományos módon való elkészítéshez töltse fel matéval harmadáig a mate tököt, rövid időre kevés hideg vízzel áztassa be, majd folyamatosan öntse fel kb. 70-80 C° -os vízzel.

  Eszközöket a mate elkészítéséhez a mate áruházból választhat.

  Belépő a Mate tea világába...itt


2 890.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

 

2024. januártól kapható

yerba mate organica Campo Claro

yerba mate organica Campo Claro

A jól ismert nagy argentin márkák, az újhullámos kézműves cégek, a paraguayi erős maték és a friss mocsárzöld brazilok mellett kötelező bemutatnunk uruguayi matékat is.  Árultuk már a kitűnő La Selva-t, a Del Cebadort, régóta kínálatunkban van a Canarias, most pedig örömmel mutatjuk be a Campo Claro Bio matéját. 

Minden szempontból autentikus, prémium termék. Finomra vágott uruguayi stílusú mate kevés szárral és uruguayi arányú aprószemű porral. Friss karakter, friss szénával és virágokkal. Krémes, édes, fás íz, kitartó energiaforrás.

A gyártó a FERAL SA: egy családi vállalkozás, ami élelmiszerkereskedelemmel indult, majd 1998-tól kezdve működik együtt a Cooperativa Agraria Calmañana szövetkezettel – Mujeres Rurales del Noreste de Canelones csoport- amellyel együtt magukra vállalták Uruguayban a BIO herbateák gyártását és forgalmazását. 2002-ben született meg a Campo Claro, az organikus termékek márkája, ami teljes vertikumban, az ökoszisztéma és a biodiverzitás megőrzésével állít elő organikus termékeket.

best before:  12/2023

Az uruguayi matékat trükkös elkészíteni, a brazilhoz hasonóan mate tavat kelle kialakítanunk a tökben.

yerba mate organica Campo Claro

 

yerba mate organica Campo Claro