Kosár
Az Ön kosara üres

Canarias Edición Especial yerba mate


 • Eredet: Uruguay
 • product.gyarto: Canarias
 • Gyártási év: 2018
 • Jelleg: szárral kevert, finomra őrölt brazil stílusú prémium mate
 • Elkészítési mód:

  Fél liter tea elkészítéséhez használjon 1 teáskanálnyi keveréket, lágy, tisztított vizet 70 C°-on 3-4 perces felöntéssel.

  Hagyományos módon való elkészítéshez töltse fel matéval harmadáig a mate tököt, rövid időre kevés hideg vízzel áztassa be, majd folyamatosan öntse fel kb. 70-80 C° -os vízzel.

  Eszközöket a mate elkészítéséhez a mate áruházból választhat.

  Belépő a yerba mate tea világába...itt


5 890.- Ft

Megveszem

Januártól kapható újra

Canarias yerba mate tea

Canarias yerba mate tea

Canarias yerba mate tea

A Canarias Uruguay piacvezető márkája, de teáját mégsem Uruguayban gyártja.  Uruguayban nincs jelentős mate termesztő kapacitás, az főleg a szomszédos országokra, Brazíliára, Paraguayra és Argentína északkeleti csücskére terjed ki. A Canarias, amelynek weblapja itt olvasgatható, Brazíliában termeli a matéját és jelentős részét oda is adja el, ezért ez már egy chimarrao jellegű tea, pontosabban egy yerba mate, ami a száratlan maték és a chimarraok között helyezkedik el. Füstös, kemény, kesernyés tea, minden csak nem kifinomult, na de ebben az uru-brazil kultúrában nincs is semmi másnak értelme. Kemény legények kemény, de tiszta matéja. A cég egyébként normál teát (Camellia sinensist) is gyárt.

Ez a tea Edición Especial, azaz különleges kiadás.  A tea alapanyagául szolágáló levelek Santa Catarina, Paraná és Rio Grande Do Sul en Brasil területéről származnak ökológiai és ősfás területekről. Különleges minőségellenőrzés mellett gyártják ezt a szárral kevert, erős, teljes teát.

 

http://canarias.com.uy/

 

 

száras yerba mate tea

mate tea termelő területek 

A Canarias mate termelőterületei.

http://canarias.com.uy/

Chimarrao

Itt egy Canarias reklám

http://canarias.com.uy/