Kosár
Az Ön kosara üres

CBSé Hierbas Cuyanas


 • Eredet: Argentína
 • product.gyarto: CBSé
 • Gyártási év: 2020
 • Jelleg: Gyógynövényes yerba mate tea Argentínából
 • Elkészítési mód:

  Fél liter tea elkészítéséhez használjon 1 teáskanálnyi keveréket, lágy, tisztított vizet 70 C°-on 3-4 perces felöntéssel.

  Hagyományos módon való elkészítéshez töltse fel matéval harmadáig a mate tököt, rövid időre kevés hideg vízzel áztassa be, majd folyamatosan öntse fel kb. 70-80 C° -os vízzel.

  Eszközöket a mate elkészítéséhez a mate áruházból választhat.

  Belépő a Mate tea világába...itt

   


2 890.- Ft

Megveszem

Yerba Mate, csombormenta, boldo menta, édeskömény, citromfű, inka tea, koriander, kamilla, borsmenta.  

A CBSé legújabb frissítő finom herbateákból és matéból álló keveréke.

Cuyanas azt jelenti a Cuyo régióból származó gyógyfüvekkel kevert. A Cuyo régió Argentína középső-nyugati része, ami magában foglalja San Juan, San Luis és Mendoza tartományokat az Andok legmagasabb hegyvidékével. 

A CBSé herba-mate keverékeiből ez a tea száras yerba mate, csombormenta, boldo menta, édeskömény, citromfű, inka tea, koriander, kamilla, borsmenta keveréke.

  Finom, könnyen befogadható tea

cbsé cuayanas gyógyfüvekkel kevert yerba mate tea argentínából

 

TAPAMOS CON UNA MANO!   A CBSé háziasszonya Josefina Armendares agronómus mérnök bemutatja, hogyan kell matét készíteni.

A CBSé a modern marketing minden eszközével ráfeküdt a kor trendjeinek kiszolgálására. A cég legrégebbi márkája a hagyományos gyógyfüvekkel kevert mate.

Frissítő, emésztést segítő, tonizáló tea.

A CBSé története 1978-ban kezdődött. A modern mate malmát a Paraná folyó partján trópusi őserdőben felépített Santa Anna város területén működtető vállalat alapítói új színt vittek a mate piacra, régi receptek alapján csak és kizárólag ízesített matékat kezdtek gyártani. A cég egy kis gyártó üzemmel és raktárral kis családi vállalkozásként indult  Santa Féban, A gyorsan növekvő cégnek ma mate malmai vannak Misiones, San Juan tartományban, raktáruk pedig Córdobában és La Riojában működik.

A CBSé ízesített matékban eredeti andesi gyógyfüveket, és csak helyi természetes aromákat  (alma, narancs, körte, grapefruit) használnak fel. Éppen ezért nem kell nagy ízbombára számítani, finom, távoli, visszafogott "jaffaszerű" aromát kölcsönöz a hagyományos simulékony mate mellé.

A CBSé maték is gluténmentesek.

 

A mate teáról, legendájáról, gyártásáról itt mindent megtalál.

Eszközöket a mate elkészítéséhez a mateáruházból választhat.

Argentína

 

CbSé mate tea
 
cuyo régió