Kosár
Az Ön kosara üres

FedeRico La Especial


 • Eredet: Paraguay
 • Gyártási év: 2019
 • Jelleg: mentával és tehénpatával kevert BIO száras mate tea
 • Elkészítési mód:

  Fél liter tea elkészítéséhez használjon 1 teáskanálnyi keveréket, lágy, tisztított vizet 70 C°-on 3-4 perces felöntéssel.

  Hagyományos módon való elkészítéshez töltse fel matéval harmadáig a mate tököt, rövid időre kevés hideg vízzel áztassa be, majd folyamatosan öntse fel kb. 70-80 C° -os vízzel.

  Eszközöket a mate elkészítéséhez a mate áruházból választhat.

  Belépő a yerba mate tea világába...itt


3 190.- Ft

Megveszem

A Federico idei egzotikus ízesített matéja, ami mentával és egy ökörpata nevű orchideához hasonlatos gyógynövénnyel van keverve. Az ökörpata, avagy máshol tehénpata, megint más néven orchidea fa, akárcsak a lórúgás antidiabetikus és tonizáló hatásáról ismert, de jót tesz a veséknek is és eredményesen csökkenti a koleszterinszintet.  A brazil, uruguayi, paraguayi esőerdők natív növénye amit az őslakosok rendszeresen használtak.   

Az orchideafa leírása a trópusi növények adatbázisában.

 Ez is Bio művelésből származó, érlelt mate szárral keverve.

 

A  Federico csoport a Valle Verde S. A. és a Rio Itambey S. A. paraguayi mezőgazdasági cégek termékeit forgalmazza a márkaneve alatt. Szárított és friss gyümölcsök, mate, marhahús stb szerepel a termékek között.  A Federico Fede Rico (bizalom és gazdag) szójátékból áll össze. Minden matéja organikus, vegyszermentes, ez a tradicionális paraguyi yerba, ezen kívül van egy finomra őrölt, egy erős és egy prémium matéjuk.
Az ismerős zsibbasztó paraguayi stílusban készült nem túl elegáns, de szívünket és szánkat telibe találó mate. A BIO tanúsítványukat az USDA, JAS és az Ecogarantie rendszerben nyerték el..

A mate és a katuaba is BIO minősítésű.

Az új csomagolása fehér, a mate ugyanolyan robusztus és finom.

gyártó Río Itambey S.A. cég honlapja itt található.

federico la especial tea mate

bAUHIMIA FORTIFICATA

Ökörpata, avagy Bauhinia forficata

gyártó Río Itambey S.A. cég honlapja itt található.

Federico mate tea