Kosár
Az Ön kosara üres

Kurupí clasica


 • Eredet: Paraguay
 • product.gyarto: Santa Margherita S.A.
 • Gyártási év: 2023
 • Jelleg: Organikus, BIO minősítésű szárral kevert mate tea
 • Elkészítési mód:

  Fél liter tea elkészítéséhez használjon 1 teáskanálnyi keveréket, lágy, tisztított vizet 70 C°-on 3-4 perces felöntéssel.

  Hagyományos módon való elkészítéshez töltse fel matéval harmadáig a mate tököt, rövid időre kevés hideg vízzel áztassa be, majd folyamatosan öntse fel kb. 70-80 C° -os vízzel.

  Eszközöket a mate elkészítéséhez a mate áruházból választhat.

  Belépő a yerba mate tea világába...itt


2 890.- Ft

Megveszem

 

Kurupí clasica

 

Kurupi yerba mate tea

 

A Kurupí a Santa Margherita S.A. márkája, ez a cég gyártja a Guaraní teákat is. A Kurupí a paraguayi Santa Margarita S.A. márkája. A céget 50 éve indította el Dr. Oscar Esteban Benítez Rapetti (Don Coco) biokémikus, gyógyszerész, aki a guaraní néphagyomágy gyógynövényeit vizsgálta tudományos alapossággal. A kutató gyógyszerész angolt tanított, kísérletezett, és egy gyógyszertár nyitásával kezdte tevékenységét San Juan Bautista Misiónesben, ami hamarosan egy herbatea termelő és kereskedő vállalattá nőtte ki magát a "Té Guaraní" márkával. Megfelelő előkészület után 1998-ban indult el a Kurupí mate márka gyártása. Az üzletpolitikájában fenntartható mezőgazdaságot hirdető cég nagy tisztaságú herbáriumokat, teát és matét gyárt. Lentebb egy érdekes film Don Coco életéről.

Ez a klasszikus, egyszerű megjelenésű tea szerény véleményünk szerint a legjobb ár-érték arányú mate a piacon. Eleinte kicsit füstös, utána teljes íz.

 

BBD   06/2024

Dr. Oscar Esteban Benítez Rapetti (Don Coco)

Té Guaraní

Kurupí gyógynövényfarm

Kurupí gyógynövényfarm
Kurupí gyógynövényfarm

Kurupí gyógynövényfarm

kurupi clasica mate tea