Kosár
Az Ön kosara üres

Marukyu-Koyamaen tea

Jó teát kívánva

 

Vevőink figyelmébe:

Megköszönve folyamatos támogatásukat, ezúton kívánjuk tájékoztatni Önöket arról, hogy 2013-ban nagyon eredményes és sikeres szedésen vagyunk túl, továbbá, hogy a sugárzással kapcsolatos vizsgálatokon minden teánk sugárzásmentesnek bizonyult. 
Mellékletben találhatják a radioaktív vizsgálatok eredményét. Mindkét igazolás, az őrlés előtti leveleken a tencha-n, és a leveles tea öntetén végzett vizsgálatok is világosan mutatják, hogy a tealeveleket a lehető legkisebb mértékű radioaktív sugárzás sem érte. 
Minden exporta és nagykereskedelmi célra elküldött teát a továbbiakban is a japán kormányzat által kiállított bizonylat kíséri, ami igazolja a fentebb elmondottakat. 
Reméljük, ez biztosítja Önt és a vásárlóit arról, hogy a piacra kerülő termékek biztonságosak és egészségesek.
A kereskedelmi forgalomba kerülő teák egy része még tavalyi szedésből származik, ezekre a tavalyi, hasonló tartalmú bizonylat az irányadó.
Reméljük, hogy levelünk a legjobb egészségben és szellemi erőben találja, ezúton is fogadja üdvözletünket.
 
Jó teát kívánva:
 
Marukyu Koyamaen

2013 Július 25.
 
A levél a kereskedőknek küldött tájékoztató és jókívánság, amiből nem is annyira a radioaktív sugárzás tesztek eredménye a fontos, hiszen abban eddig is biztosak voltunk, hogy biztonságos termék kerül az asztalunkra. Egy-egy beszállítás sokszor 3-4 hetet késett a megfelelő iratok beszerzése miatt és a párhuzamos hazai vizsgálatok is rendre kitűnő eredménnyel zárultak. A lényeg az első félmondat, ami arról tudósít, hogy jó évad, jó szedés volt. Valóban ritka jó év teáit fogjuk élvezni ebben az évben. Szeptemberi szállítmányunk teáiban részben még tavalyi szedésű tea lesz, az október végi tsubokiri szezontól már minden tea idei, kiemelkedő minőségű tea lesz.
 
Köszönjük figyelmüket.


 
A képek forrása itt van.
 
 Matcha porrá őrölt zöld tea alapanyagának (tencha) vizsgálati eredménye és bizonylata
 
Leveles zöld teák vizsgálati eredménye és bizonylata