Kosár
Az Ön kosara üres

Tea koronavírus idején

Ezekben a nehéz időkben különösen fontos szerepe van a pozitív gondolkodásnak, az önmagunkban való elmélyülésnek és a szolidaritásnak. Együtt, egymásnak segítve sikerülni fog !

Kedves Barátaink!
 
A tea csodálatos, különös világában már egy ideje különös óvatossággal kellett szembenéznünk a koronavírus járvány következményeivel. Jól látható volt azoknak az intézkedéseknek az eljövetele, amiket ma jelentettek be.
A korlátozások ideje alatt online boltunk továbbra is üzemel. A teafogyasztás továbbra is javasolt, egészséges, immun-, és lélekerősítő. Annak érdekében, hogy továbbra is biztonságos és magas minőségű teákkal szolgáljuk ki Önöket már január közepe óta a lehető legmagasabb szintre emeltük a teák behozatala és kezelése során követett biztonsági előírásainkat, azokat beépítettük HACCP rendszerünkbe. Csak bevizsgált és a legmagasabb követelményeknek is megfelelő teákat forgalmazunk. A teák kezelése, csomagolása során minden eszközt bevetünk és használunk annak érdekében, hogy vevőinket, dolgozóinkat és a csomagokat kezelő futárokat megvédjük. Online boltunk raktárába a dolgozókon kívül senki sem léphet be. A dolgozók csak egyenként , elkülönített munkatérben és védőfelszerelésben dolgozhatnak. A koronavírus által érintett területről származó teát nem tartunk. Sorolhatnám még a kezeléssel kapcsolatos, önként vállalt szabályokat.
 
Az életünk meg fog változni. Olyan dolgokban kell majd önkorlátozást bevezetnünk, amit ma még elképzelni sem tudunk. Egy időre még kirándulni sem szabad majd, mert fölösleges rizikót jelenthet az egészségügyi ellátórendszernek. Minden cselekedetünk arról szól majd, hogyan védjük meg magunkat és társainkat.
 
Ezekben a nehéz időkben különösen fontos szerepe van a pozitív gondolkodásnak, az önmagunkban való elmélyülésnek és a szolidaritásnak. Együtt, egymásnak segítve sikerülni fog !