Kosár
Az Ön kosara üres

Brad Pitt matchája

Brad Pitt is ember! Ruhája van, humora, és matchát iszik. Derű, egyensúly, rend. Legalábbis ez jut először az ember eszébe, ezt érzi, amikor Brad Pitt tökéletesen megépített, gyönyörűen berendezett lakásának konyhájában áll. Kívül a gyerekek kerékpárjai egymás mellett, sorba állítva, egy felfújt sárkány lebeg át az medencén. A gyönyörű berakásokkal díszített tálalótól a kandallón álló vázáig a ház minden szeglete törődésről és ízlésről árulkodik. És persze a saját történeteiről, nemcsak abból az időből, amikor a Jolie-Pitt még egy boldog házaspár volt, hanem sokkal korábbról, Jimi Hendrixről, aki itt egy írta a Vízesés című számát.

A közelmúltban hosszú interjú jelent meg Pittel, amiben sok más dolog mellett kiderült, hogy a sztár rákapott a matchára.  A cikk eredetileg itt jelent meg.

Brad Pitt matcha zöld teát készít egy hűvös reggelen a  Hollywood Hillsen lévő  régi házában, ahol 1994 óta él. Más ingatlanjai is vannak mindenfelé,  beleértve egy francia château-t, egy lakást New Orleansban és New York City-ben, de ez volt gyerekeinek otthona - mondja. Ez akkor is fontos számára, ha most nincsenek is itt. Mély csend van, csak Jacques a bulldog horkol.

Brad Pitt matchát készít

Pitt egy flannel pólót és testhez simuló farmert visel, ami most szinte lóg sovány testén. Sehol azok az idomok, amiket negyedszázada figyelhetünk a mozivásznon. Mintha csak egy nagyvárosi reform-apuka lenne, aki épp összeszedi a szerszámait a ház körüli munkához. Ott van ellenben némi Starbucks nasi, (amihez hozzá sem nyúl) és valami kávé, amihez viszont igen. Pitt, aki megnyerő, és illedelmes, a fekete humort és iróniát sem nélkülöző beszélgetés közben elárulja, hogy mostanában igazából a matchára kapott rá, amit egy barátja ismertetett meg vele. Szereti a hozzá kapcsolódó egész rituálét is. Hirtelen elhatározással némi zöld port szitál egy pohárba, majd felönti forró vízzel és egy bambusz ecsettel addig kavarja, amíg szép habossá nem válik.

Próbálja ki, tetszeni fog.- mondja és felém nyújtja a poharat.