Kosár
Az Ön kosara üres

2011 A hei cha bambusz illata


  • Eredet: Wuzhou, Guangxi, Kína
  • Gyártási év: 2011
  • Jelleg: Érlelt, préselt, posztfermentát sötét fekete tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


2 790.- Ft

Megveszem

 

2011 A hei cha bambusz illata 

bambusz illatú hei cha préselt kínai fekete tea

 

Melyik az a termék, aminek erénye, ha a termék maga átveszi, vagy megidézi a csomagolás illatát?  Ez a tea sok más (pl puerh) teával együtt ilyen. Xiang Zhu  Ji  香竹级  Bambusz Íz fokozat. A tea  egy családi vállalkozás generációk óta öröklődő receptje Hunan tartomány Jiangnan városából, Anhua járásból . A címke a családnak állít emléket, köztük a legutóbbi nagyasszonnyának, mondanánk inkább nagyijának a nemrég  106 éves korában elhunyt  Liao Ju Liannak, aki folytatta a nagypapája teakészítő mesterségét. A teát kis mennyiségben leszedik sodorják, gőzölik és bambuszlevélbe préselve láng fölött szárítják. A tea teljes egészében utólagosan fermentálódik és ízét, egyensúlyát, erejét tekintve is nagyon pontosan kivitelezett finom tea. Fekete, zöld, puerh, ooolong és bambusz karaktert egyaránt mutat. 

Belépő a Hei cha érlelt fekete teák világába itt és itt >>>>>>

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

bambusz illatú hei cha préselt kínai fekete tea
 
bambusz illatú hei cha préselt kínai fekete tea
 
bambusz illatú hei cha préselt kínai fekete tea
 
bambusz illat hei cha
 
bambusz illat hei cha
Első felöntés - tiszta
 
bambusz illat hei cha
 
bambusz illat hei cha
3-8. felöntés
bambusz illat hei cha