Kosár
Az Ön kosara üres

2014 Három daru Liu Bao hei cha


  • Eredet: Wuzhou, Guangxi, Kína
  • Gyártási év: 2014
  • Jelleg: Érlelt, préselt, posztfermentát sötét fekete tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


4 890.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

 

2004 Három daru - Liu Bao hei cha 

2004 Három daru Liu Bao hei cha  

Wuzhou város Guangxiban a Wuzhou Teaüzemmel a Liu Bao fővárosa. Ez a teát  48 Kg-os eredeti kosarában tárolták 7 évig, utána szedték darabokra és porciózták kisebb kosarakba. Addigra már elkezdődött benne nőni az Eurotium cristatum.
Ezt a teát kóstolva lehet érteni és érezni, hogy mennyire más és mennyire jobb a hei cha a shu puerhnél. Selymes bársonyosság és mélység, kiegyenlített, nagyon kellemes karakter 12 felöntésen át. Ereje állandó és tiszta, este csak az igya, akinek van mire inni a medve bőrére. Nagyon finom.

 Az érlelt Liu Bao teák ára egyébként jó iránytű a piacon. A nyolcvanas évek elejéről származó Liu Bao tea jelenleg (2013 vége) 650.000 forintért szerezhető be. Kilónként.

Belépő a Hei cha érlelt fekete teák világába itt és itt >>>>>>

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2004 Három daru Liu Bao hei cha   2004 Három daru Liu Bao hei cha   2004 Három daru Liu Bao hei cha   2004 Három daru Liu Bao hei cha