Kosár
Az Ön kosara üres

Moli Long Zhu jázmin gyöngy tea


  • Eredet: Fujian, Kína
  • Gyártási év: 2021
  • Jelleg: Természetes aromás zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 70-75 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy nagy csipetnyi 4-5 gramm teát.

    Készítsen eleinte egy perces, majd a negyediktől kezdve egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket. Az elkészítés során a legfontosabb a jó minőségű víz használata és az Ön mozdulatainak finomsága.

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


4 190.- Ft

Megveszem

 

Moli Long Zhu - Prémium jázmin gyöngy

Moli Long Zhu jázmin gyöngy tea 2013

 

A Moli Long Zhu, 茉莉  龙珠, azaz jázminnal ízesített, gyönggyé tekert zöld tea ma a legkeresettebb cikkek közé tartozik, emelkedik is az ára  folyamatosan.

A tea eredetileg Fujianból származik, de ma legnagyobb gyártója az összes kínai teavidéket is beleértve (merthogy mindenhol gyártják) Guangxi tartomány. A magas minőségű Moli Long Zhu teát sosem mesterségesen aromásítják, hanem pár (általában hét) éjszakára egy szobába fektetik a jázminnal, ami éjszaka kinyílik és átadja leheletét és illatát a teának.  

Lent pedig egy film arról, hogyan lesz jázmin illatú az organikus jázmin tea.

Egy teázáshoz elegendő pár szem gyöngy (8-10 db).  Elkészítéséhez 70-90 Co-os tisztított lágy vizet ajánlunk, aminek ásványi anyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert.

A tea jázminillattal való ellátásáról itt látható egy fantasztikus film.

Belépő a zöld teák világába itt >>>>>>

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

  moli long zhu kínai jázmin zöld tea  

Moli Long Zhu jázmin gyöngy tea 2013

 

Moli Long Zhu jázmin gyöngy tea 2013

    Moli Long Zhu jázmin gyöngy tea   moli long zhu kínai jázmin zöld tea   moli long zhu kínai jázmin zöld tea   Moli Long Zhu jázmin gyöngy tea