Kosár
Az Ön kosara üres

Osmanthus wulong


 • Eredet: Anxi, Fujian, Kína
 • product.gyarto: Nantou Ökológiai teakert - Tajvan
 • Gyártási év: 2018
 • Jelleg: Osmanthusszal kevert hagyományos sütésű oolong tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy teáskanálnyi, 7 gramm teát.

  Egy rövid, pillanatnyi felöntés után, amit nem iszik meg, készítsen eleinte fél perces, majd egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket.

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


3 890.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

 

Osmanthus wulong

osmanthus wulong tea flower

Az osmanthus elsőrangú herbárium és teaízesítő. jobb esetben csak a tea természetes módon, egy térben tárolva veszi át tűnékenyen finom aromáját. Mint az aranyfüst, hagyományos sütésű oolong tea osmanthus virággal keverve. Az osmanthus narancsszínűre sötétíti az öntetet, egyben fanyar és édes telt érzetet ad.

Az oolong teákról bővebben itt és itt olvashat, az oolong tea gyártását itt ismerheti meg.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

osmansthus oolong tea   osmanthus wulong tea flower   osmanthus wulong tea flower   Elkészítéséhez használjon enyhén visszahűtött, kb 85-90 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy teáskanálnyi, 7 gramm teát. Egy rövid, pillanatnyi felöntés után, amit nem iszik meg, készítsen eleinte fél perces, majd egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket.   osmanthus wulong tea flower   osmanthus tea osmanthus flower