Kosár
Az Ön kosara üres

Anji Bai Cha


  • Eredet: Zhejiang , Kína
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: prémium kínai zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 70-75 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy nagy csipetnyi 4-5 gramm teát.

    Készítsen eleinte egy perces, majd a negyediktől kezdve egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket. Az elkészítés során a legfontosabb a jó minőségű víz használata és az Ön mozdulatainak finomsága.

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


7 490.- Ft

Megveszem

ANJI FEHÉR LEVÉL No.1

  Anji Bai cha  

Anji fehér teája a nevével ellentétben nem fehér, hanem zöld tea, méghozzá egyértelműen Kína egyik legszebb zöld teája. Fehérnek nevezve éppen ezt a különleges finomságot, törékenységet kívánják hangsúlyozni. 70 Co-os vízzel felöntve nagy tea élményt ígér, 3 telt aromájú és még három könnyebb öntetet ad.

Hazája Anji Huzhou járásban Zhejiangban, a hely, ahol Lu Yu élt.
Sokszor a fehér teák közé sorolják. Eredeti neve nem ez, hanem  Bai Ye Yi Hao  白叶一号, ami azt jelenti Fehér levél No.1.azaz első számú tea a teák között. Fehérsége szűzies, lágy illat, törékeny, de teljes íz. Lentebb film a tea elkészítéséről. Egyébként az Anji Bai Cha alapjául szolgáló tea fajta közeli rokona a Long Jing teát adó tea variánsnak.

Vegyszermentes ültetvényről származó organikus BIO zöld tea.

 

 

 

Belépő a zöld teák világába itt >>>>>>

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

        anji bai cha kínai zöld tea   anji bai cha kínai zöld tea   anji bai cha kínai zöld tea