Kosár
Az Ön kosara üres

2006 - Longyuan Hao Évszázados Teafák


  • Eredet: Menghai, Yunnan, Kína
  • product.gyarto: Longyuan Hao
  • Gyártási év: 2006
  • Jelleg: Érlelt sheng puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.

    Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


8 890.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

2006 Longyuan Hao - Évszázados Teafák 

  (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea

  A fenti lepény gyártója a Longyuan Hao Teaüzem, amely nem gyárt semmit, 1999-es alapítása óta csak "kiad" teákat. A gyártás,a munka hétköznapi részét a cég által felvásárolt, 1981-től létező Dadugang  大渡岗 végzi. A Dadugang legfontosabb sajátossága, hogy ellenőrzése alatt tart egy nagy kiterjedésű, vad teakertet a YiWu hegységben, a klasszikus puerh területén. A Yi Wu ősi fáinak neve a Sárkány kert 龙园 , ennek az ellenőrzése, művelése a Dadugangon keresztül a Longyuan életjáradéka és ez nem kevés.

A Longyuan-Dadugang 1981-ben létrehozott, iletve a cég alá rendelt teakerteket, ültetvényeket és tea ligeteket gondoz, és a kezdeti minimális termelés mára évi 2130 tonnára nőtt, ez puerh körökben már jelentős mennyiség (mondjuk ebben ortodox és zöld teák is vannak).

Az itt látható, mára szép teává érett lepény neve Bai Nian, (百年) azaz száz éves, ami utal az ültetvény korára, de méginkább azt jelenti jó régi, tehát a korral további értékhez jutó, jól érlelt tea. Organikus sheng puerh ökológiai kertből.

 

 Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

 (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea

 (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea    (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea    (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea    (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea    (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea    (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea    (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea    (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea    (大渡岗 Longyuan Tea sheng puerh tea