Kosár
Az Ön kosara üres

2006 - Mengku Gu Hua


 • Eredet: Lincang, Yunnan, Kína
 • product.gyarto: Mengku Suangjiang
 • Gyártási év: 2006
 • Jelleg: Érlelt őszi sheng puerh tea
 • Elkészítési mód:

  Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

  Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.

  Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

  Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


7 890.- Ft

Termékünk átmenetileg nem kapható

 

2006 - Mengku Gu Hua 

A Mengku Shuangjian külön márkája a Rongshi, ez dobta piacra ezt az őszi teát. A puerh vidékeken általában két tavaszi, két nyári és egy őszi szedés követi egymást. Az őszi szedés célja az elsimított, nyugodt, kellemes, bársonyos ízek lepénybe préselése. A lepényen jól látható, milyen hatalmasak az őszi puerh rügyek, az öntete is igazi ősziesen csillogó, lágy íz. Télre készülő, nyugodt, lágy tea.  

Az 1999-ben alapított Mengku Shuangjian 双江  külön márkája a Rongshi, 勐库戎氏 ennek logója alatt adták ki ezt az őszi teát. A puerh vidékeken általában két tavaszi, egy késő tavaszi, esetleg nyári és október végén egy őszi szedés követi egymást. Az őszi szedés célja az elsimított, nyugodt, kellemes, bársonyos ízek lepénybe préselése. A lepényen jól látható, milyen hatalmasak az őszi puerh rügyek, az öntete is igazi ősziesen csillogó, lágy íz. Télre készülő, nyugodt, lágy tea. 

Frissen nem lelkesedtem érte, mostanra szépen megérett.

Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

Mengku Gu Hua 2006 sheng puerh tea Mengku Gu Hua 2006 sheng puerh tea Mengku Gu Hua 2006 sheng puerh tea   Mengku Gu Hua 2006 sheng puerh tea   Mengku Gu Hua 2006 sheng puerh tea   Mengku Gu Hua 2006 sheng puerh tea