Kosár
Az Ön kosara üres

2012 Mangfei havas rügyei


  • Eredet: Yongde, Lincang, Yunnan, Kína
  • Gyártási év: 2012
  • Jelleg: Prémium sheng puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.

    Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


11 890.- Ft

Megveszem

2012 Mangfei havas rügyei 

2012 yongde mangfei golden leaf premium sheng puerh tea  

 

Mangfei 忙肺 Lincangban található, (közelebbről Yong De 永德 területén). Magasföldi (1800 m) régió, teafákkal és ezekről szaporított ültetvényekkel, erős, robusztus teákkal, amelyeket egy furcsa, könnyedséget okozó ajkat nedvesítő, hűsítő érzés kísér. Ez a sheng puerh a Lan Ting Chun兰庭 azaz Orchidea Birtok nevű teaüzem terméke, szép, havas rügyekkel és nagy érett levelekkel. A cég főnöke a yunnani teatermelők és a guangdongi kereskedők világát keresztbe kasul bejáró és meg-, és túlélő Zhai Guo Ting. A tea az általa alapított ökológiai teakert a Zhai Guo Ting prémium teája.

Kalandos életéről van némi nyom az interneten is.

 

Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2012 yongde mangfei golden leaf premium sheng puerh tea   2012 yongde mangfei golden leaf premium sheng puerh tea   2012 yongde mangfei golden leaf premium sheng puerh tea   Mangfei sheng puerh tea   Mangfei sheng puerh tea   Mangfei sheng puerh tea